Movexum flyttar och får centralt lägeSemestrarna börjar lida mot sitt slut och en spännande och intensiv arbetshöst väntar för många. För Movexums del inleds hösten med en flytt till nya lokaler i centrala Gävle.

Flytten är dels en del av Movexums långsiktiga plan där strategin är att verka i ett sammanhang tillsammans med fler aktörer och företag som jobbar med innovation men är även nödvändig för vår dagliga verksamhet. Våra nuvarande lokaler erbjuder inte det antal arbetsplatser som Movexum behöver. Allt fler bolag och partners är aktiva på vår mötesplats och vi på Movexum har nyligen genom rekryteringar blivit fler till antalet. Vi har helt enkelt i vårt uppdrag att skapa tillväxt i Region Gävleborg själva växt ur våra lokaler.

Vårt slutgiltiga mål är en kreativ arbets- och mötesplats och fram tills dess att något av de spännande alternativen som håller på att arbetas fram blir verklighet blir Vågskrivargatan 5 vår nya adress. Flyttlasset går från Teknikparken den 28 augusti.

Vi ser mycket fram emot vårt nya centrala kontor som precis som nuvarande kommer att erbjuda öppna mötesytor och gästplatser för IBO:er och partners så varmt välkomna när vi packat upp alla flyttkartonger och skruvat ihop allt möblemang! Från och med den 4 september är ni välkomna på drop-in fika eller kanske bara en titt på våra nya lokaler. Några av våra bolag kommer att flytta med Movexum till centrala och är ditt företag intresserad av att också hyra plats så maila ulrika@movexum.se.

Välkomna till ”nya Movexum” som ska verka för större tillgänglighet och ökad kännedom – inte bara för Movexum utan för alla som bidrar till vår verksamhet.